Logo
Po-Pia od 9.00-16.00
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 50,00 EUR a máte dopravu ZADARMO
  1. Úvod
  2. GDPR A OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

                                             

 

NOVINKY DELPHIN 2019

 

 

GDPR A OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

  Podmienky ochrany osobných údajov GDPR

 

      I.

      Základné ustanovenie

  1. Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je EMRO s.r.o  IČO: 50430599 so sídlom 1. mája 540/28 040 18 Košice - mestská časť Krásna (ďalej len: „prevádzkovateľ“).
  2. Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú

Adresa: EMRO s.r.o, 1. mája 540/28 040 18 Košice - mestská časť Krásna

Email: mrfishingshop@gmail.com

Mobil: +421908839182

  1. Prevádzkovateľ nevymenoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov.

Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.

      II.

      Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

  • Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytol/la alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.
  • Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy, registrácie v e-shope a hodnotenie produktov alebo e-shopu.
  • Za účelom spracúvania štatistických údajov o využívaní našej ponuky v e-shope a navštívených stránkach využívame služby Google Analytics od spoločnosti Google , ktorá je certifikovaná pre ochranu osobných údajov v oblasti sledovania návštevnosti webu.

  • Za účelom tvorby marketingu a remarketingu ďalej údaje spracovávame pomocou vnoreného javascript kódu týchto certifikovaných externých služieb: Google Adwords, Facebook pixel.

  • Na viacerých miestach v našom e-shope používame tzv. cookies. Sú to malé textové súbory, ktoré sú uložené vo vašom počítači a prehliadač povoľuje ich ukladanie. Cookies nemôžu byť priradené konkrétnej osobe a neobsahujú žiadne osobné údaje. Spojenie týchto údajov s inými zdrojmi údajov o vašej osobe je vykonané iba za predpokladu, že ste nám udelili váš výslovný súhlas na stránke www.mrfishing.sk

     

    III.

    Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

    1. Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je
    • plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa § 13 ods. 1 písm. b) Zákona,
    • oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. f) Zákona,
    • Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. a) Zákona v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby.
    • Účelom spracovania osobných údajov je
    • vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť,
    • Zo strany prevádzkovateľa nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle § 28 Zákona.

    IV.

    Doba uchovávania osobných údajov

    1. Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje
    • po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 15 rokov od ukončení zmluvného vzťahu).
    • Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

     

    V.

    Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)

    1. Príjemcovia osobných údajov sú osoby
    • Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy: 
      UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s., pobočka zahraničnej banky so sídlom Šancová 1/A, 813 33 Bratislava, zapísaná v OR Okresného súdu Bratislava I, oddiel: PO, vložka číslo: 2310/B,

      Geis SK s.r.o.Paletové prepravy, Celovozová preprava, Logistika, Obaly
      Trňanská 6, 96 001 Zvolen
      IČ DPH: SK 2020452687
      IČO: 31 324 428 Spoločnosť je zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, vložka číslo 2083/S,

       

    • zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu:

      Prevádzkovateľ / firma

      Golemos s.r.o.
      Zátkovo nábřeží 448/7
      370 01 České Budějovice, Česká republika,

      - orgány finančnej správy, daňoví poradcovia a audítori ako prevádzkovatelia alebo sprostredkovatelia, ak je to nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti spoločnosti,

     

    VI.

    Vaše práva

    1. Za podmienok stanovených v Zákone máte
    • právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona,
    • právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,
    • právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,
    • právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,
    • právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona,

     

    1. Ďalej máte právo podať sťažnosť u Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.

                                                                 

    VII.

    Podmienky zabezpečení osobných údajov

    1. Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.
    2. Prevádzkovateľ prijal technické opatrenia k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, najmä heslami, antivírusovým programom.
    3. Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

     

    VIII.

    Informačný systém e-mailový marketing

    1.  Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov v e-shope na účely e-mailového marketingu, súhlasil so zasielaním e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu.
    2. Osobné údaje pre e-mailové marketingové účely v rozsahu meno a priezvisko, e-mailová adresa sú poskytnuté na dobu piatich rokov. Tieto osobné údaje nie sú poskytované tretím stranám.
    3. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek odvolať telefonickou formou na čísle +421908839182, emailom na mrfishingshop@gmail.com, alebo nižšie v časti požiadavka na ukončenie zasielanie newslettru, pričom tieto okamžite mažeme. Z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na účely e-mailového marketingu.

    IX.

    Záverečné ustanovenia

    1. Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
    2. S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
    3. Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytol/la.

     

    Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 28.5.2018. 

     

Požiadavka na ukončenie zasielania newslettru

Meno a priezvisko *
Email *
Opíšte text obrázku*
Zľava pre nového registrovaného zákazníka

Zaregistrujte sa a získajte okamžitú zľavu

na nákup v našom eshope vo výške 5%.

ZAREGISTROVAŤ

 

 

 

 

 

Vernostný program MR.Fishing

Registrovaný zákazník: zľava 5% pri zaregistrovaní sa do Mr.Fishingshopu.

Pri súčte nákupov za daný rok od dátumu registrácie nad 100 eur zľava 6%.

Pri súčte nákupov za daný rok od dátumu registrácie nad 300 eur zľava 7%.

Pri súčte nákupov za daný rok od dátumu registrácie nad 500 eur zľava 8%.


VIP zákazník: Zľava 10% Pri súčte nákupov za daný rok od dátumu registrácie nad 700eur.


GOLD zákazník: Zľava 15% Pri súčte nákupov za daný rok od dátumu registrácie nad 2000eur.

Registrovať sa môžete aj TU.

 Dôležité upozornenie!Vernostný program platí len pre registrovaných zákazníkov!!

 

Kamenná predajňa

Mr.Fishing

Predajňa Čaňa:

Čana 1302 - bývala Energy Music Hall

04414  Čaňa

tel: +421 908 839 182

Predajňa Košice:

Prešovská cesta 57

040 22 Košice

tel: +421 908 839 182

Otváracie hodiny

Pondelok : 9:00 - 19:00

Utorok : 9:00 - 19:00

Streda : 9:00 - 19:00

Štvrtok : 9:00 - 19:00

Piatok : 9:00 - 19:00

Sobota : 8:00 - 13:00

Nedeľa : 8:00 - 13:00

Otváracie hodiny zimný čas od novembra do marca

Pondelok : 9:00 - 16:00

Utorok : 9:00 - 16:00

Streda : 9:00 - 16:00

Štvrtok : 9:00 - 16:00

Piatok : 9:00 - 16:00

Sobota : 8:00 - 13:00

Nedeľa : zatvorené

 

© - Všetky práva vyhradené www.mrfishing.sk
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.